Over Ons

Tuna Yachts, de eersteklas luxe jachtervaring voor al uw cruisebehoeften. Ons bedrijf biedt klanten al meer dan vijftien jaar vakmanschap van wereldklasse en uitzonderlijke service. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van op maat gemaakte jachten met het hoogste niveau van luxe en prestaties.


Ons ervaren team van ingenieurs, ontwerpers en vakmensen werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat uw jacht met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt gebouwd. We zijn er trots op u een persoonlijke ervaring te bieden, waardoor elke klant de kans krijgt om het jacht van zijn dromen te creëren. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft als het gaat om het bezitten van een jacht, daarom is ons team toegewijd om u te helpen een schip te creëren dat het beste bij uw levensstijl past.


Bij Tuna Yachts zijn we gepassioneerd over het leveren van de ultieme ervaring voor onze klanten. Onze vakmensen werken onvermoeibaar om een ​​jacht te creëren dat werkelijk uniek is en u het ultieme in klasse en verfijning zal bieden. Onze op maat gemaakte ontwerpen variëren van gestroomlijnde moderne schepen tot klassieke zeilboten, stuk voor stuk vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit en gebouwd om lang mee te gaan.


Veiligheid en tevredenheid zijn onze topprioriteiten en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw tijd aan boord van uw jacht altijd aangenaam is. Ons ervaren team kan u advies en ondersteuning bieden over een groot aantal onderwerpen, van motoronderhoud tot de beste plaatsen om te verkennen. We bieden ook een uitgebreide verzekeringsdekking, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw investering volledig beschermd is.
Wanneer u voor Tuna Yachts kiest, kunt u er zeker van zijn dat u in de handen bent van professionals die toegewijd zijn aan het bieden van een uitzonderlijke ervaring. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat al onze klanten van begin tot eind en daarna het beste krijgen op het gebied van kwaliteit, service en tevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een onvergetelijke luxe jachtervaring en laat ons u laten zien wat ons onderscheidt van de concurrentie.